Personvern

Personvernerklæringen informerer om hvordan Norwegian Weather Protection AS (organisasjonsnummer 981 537 505) samler inn og bruker data og personopplysninger. I denne erklæringen forklarer vi hvilke personopplysninger vi behandler, hvordan vi behandler disse og hvilket formål behandlingen har. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt

Bruk av informasjonskapsler

Norwegian Weather Protection bruker informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan nettstedet brukes og dermed gi våre besøkende en så god brukeropplevelse som mulig. Ved bruk av vårt nettsted aksepterer du at slik informasjonskapsler benyttes.

Hva er informasjonskapsler / cookies?

Informasjonskapsler er noe de fleste nettsider benytter seg av i dag. En informasjonskapsel er et lite stykke kode/tekstfil som legges i din nettleser når du besøker våre sider. Den gjør at vi kan se hvilke sider som besøkes, hvilke knapper som klikkes på og hvordan du navigerer på siden. Vi samler også inn informasjon f.eks. om hvilken nettleser du bruker, navigasjon, tid for besøk. Dette gjør vi for å tilpasse innholdet på nettstedet til deg som bruker så godt som mulig. De fleste nettlesere (Internet explorer, Google Chrome, Firefox, Safari, osv.) er stilt inn til å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapslene ikke aksepteres. Vi gjør oppmerksom på at dette kan medføre at svært mange nettsider ikke lenger vil fungere skikkelig.

Hva bruker Norwegian Weather Protection informasjonskapsler til:

Google Tag Manager

Google Tag Manager håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til tredjepartsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics) og brukes til optimalisering av nettsiden og markedsføringstjenester. Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager.

Google Analytics

Dette analyseverktøyet brukes for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på våre nettsider. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles tjenere. Vi lagrer data som bevegelser på nettsiden og visse handlinger (f.eks. om du benytter et skjema). Alle opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Facebook, SnapChat og Linkedin Pixel

Facebook, SnapChat og Linkedin Pixel benyttes for å styre og måle effekt av annonsering i sosiale medier. Ved å spore handlingene brukeren utfører på nettstedet er vi i stand til å forbedre annonsekampanjer, lage smarte målgrupper og drive remarketing. (Facebook pixel benyttes også for Instagram, Messenger, Instant Articles og Audience Network, og bruk av Facebook pixel dekker derfor også disse kanalene).

Disse medienes analyseverktøy gir oss tilgang til statistikk der vi bl.a. får vite hvilke sider som er besøkt som følge av en annonsekampanje og hvilke handlinger som er utført (bestilling/kontaktskjema). Denne informasjonen er anonymisert.

HubSpot

Hubspot er Norwegian Weather Protection sitt system for webanalyse, CRM, salgsoppfølging og publisering av deler av vårt nettinnhold. Dersom du har lagt igjen e-postadressen din på våre nettsider (påmelding kurs, nedlastning av eBok eller sendt oss en henvendelse) vil du få en profil i verktøyet som følger dine nettbesøk. Opplysninger som lagres er navn, e-postadresser, IP-adresse, firma og eventuelt hva en henvendelse handler om. For påmelding nyhetsbrev lagres i tillegg en logg over når du ga ditt samtykke.

Innhenting av kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon som samles inn gjennom skjemaer på våre nettsider lagres i HubSpot, vårt CRM-system. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. Våre data om Norwegian Weather Protection sine kunder (kontaktinformasjon) lagres også i dette CRM-systemet, men får ingen tilsendt informasjon uten aktivt samtykke.

Eksempel på skjema:

  • § Kontaktskjema
  • § Ved påmelding til kurs, seminarer og arrangementer.
  • § Når du laster ned dokumenter som e-bøker eller annet
  • § Ved påmelding til å motta nyhetsbrev eller blogg på e-post


Formålet med informasjonen som innhentes:

  • § Å gi brukeren tilgang til våre produkter og tjenester.
  • § Å sende sende relevant informasjon til brukeren.
  • § Å kunne ta kontakt for å tilby produkter eller tjenester i salgsøyemed.

Dersom du har gitt oss ditt samtykke til utsendelse av nyhetsbrev o.l., vil din informasjon lagres inntil du aktivt ber oss om å slette dine data. Behandling av personopplysningene er basert på samtykke, og du kan til enhver tid trekke samtykke tilbake.

Kontaktdata som vi har lagret for å følge opp potensielle kunder vil følge våre retningslinjer for jevnlig sletting av slike data.

Du har rett til innsyn i personopplysninger om deg og hvordan de behandles. Du har også rett til å få opplysningene rettet, slettet eller å begrense behandlingen av personopplysningene i henhold til personopplysningsloven.

Du kan kontakte oss på post@nwp.as for tilgang til, endring eller sletting av informasjon.